Image Alt

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Motorclulacanonja i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-:
Qui és el responsable de l’tractament de les seves dades.
Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.
Quina és la legitimació per al seu tractament.
Durant quant de temps els conservem.
A què destinataris es comuniquen les seves dades.
Quins són els seus drets.
1. RESPONSABLE:
Motorclublacanonja

43110 La Canonja

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@motorclublacanonja.cat

2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ DELS TRACTAMENTS DE LES DADES PUBLICATS A TRAVÉS DE:
Formulari de contacte

Finalitat: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics, si marca la casella d’acceptació.
Legitimació: El consentiment de l’usuari a l’sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i a l’marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
Conservació: Fins un cop resulta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

 

Enviament de correus electrònic

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.
Legitimació: El consentiment de l’usuari a l’sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.
Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

Obligació de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre-correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES
Les seves dades poden ser cedides a altres empreses de el grup Rodi per atendre les seves finalitats.
Així mateix, poden ser cedides als col·laboradors de l’Rodibook si així està en l’acord de patrocini amb la marca.
Legitimació: Inscripció en l’esdeveniment i interès legítim en mantenir-lo informat i, consentiment per rebre informacions d’empreses de el Grup Rodi.
Cessions: Les seves dades poden ser cedides a altres empreses de el grup Rodi i col·laboradors per atendre les seves finalitats.
Conservació: Durant fase d’inscripció i execució de la ruta, terminis exigits per llei per atendre responsabilitats i baixa comercial per a informació de futures edicions.

4. DRETS AMB RELACIÓ A LES SEVES DADES PERSONALS
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució de l’

contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.
Igualment, pot exercir els següents drets:
Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.
Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
Sol·licitar l’oposició a l’tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.
On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit a l’responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. COOKIES
Aquesta pàgina web, únicament utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a fins publicitaris.
Per això, a l’accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, a l’tractar galetes d’anàlisi, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i facilitat informació de les mateixes, que en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.

6. SEGURETAT DE LES SEVES DADES
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

7. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.
No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.
La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquest web.